- To wydarzenie minęło.
Tłusty czwartek – Donaty, Pączki, Faworki,
16 lutego 2019 09:00 - 13:30
zł300Warsztaty Cukiernicze : Donaty (Donut, Doughnut), Pączki, Faworki 23.02.2018
Każdy z nas lubi tradycyjne pączki i faworki, a tłusty czwartek bez tych pyszności nie może się obyć.
Tłusty czwartek przypada na 28 lutego, także zdążymy wszystkiego się nauczyć 🙂
Podczas warsztatów przygotujemy:
- Donaty Amerykańskie z solonym karmelem
- Donaty z czekoladą
- Faworki
- Pączki z lukrem
Wszystkie nasze pyszności będziemy przyozdobimy w piękny i smaczny sposób! Będzie mnóstwo dodatków, każdy uczestnik będzie mógł sam wybrać sposób zdobienia.
Każdy uczestnik zabiera ze sobą do domu wszystkie wykonane słodkości.
Podczas warsztatów zapewniamy:
- doskonałą zabawę,
- degustację przygotowywanego tortu
- fartuch dla każdego uczestnika,
- uszykowane stanowisko pracy z wszystkimi produktami,
- wodę mineralną, kawę i herbatę,
- materiały szkoleniowe,
- opakowania na wynos, dzięki którym podzielisz się swoimi potrawami z najbliższymi,
- pomoc w wykonywaniu ciast i cenne wskazówki,
- certyfikat ukończenia warsztatów.
Ilość miejsc ograniczona (max 8)
Czas Trwania 4-5h
Koszt: 300 zł
Zapisy:
Formularz kontaktowy:
[contact-form-7 404 "Nie znaleziono"]
Uczestnictwo w warsztatach jest równoznaczne z akceptacją regulaminu:
Lokalizacja
Pszenna 112a Banino
Warsztaty Cukiernicze : Donaty (Donut, Doughnut), Pączki, Faworki 23.02.2018
Każdy z nas lubi tradycyjne pączki i faworki, a tłusty czwartek bez tych pyszności nie może się obyć.
Tłusty czwartek przypada na 28 lutego, także zdążymy wszystkiego się nauczyć 🙂
Podczas warsztatów przygotujemy:
- Donaty Amerykańskie z solonym karmelem
- Donaty z czekoladą
- Faworki
- Pączki z lukrem
Wszystkie nasze pyszności będziemy przyozdobimy w piękny i smaczny sposób! Będzie mnóstwo dodatków, każdy uczestnik będzie mógł sam wybrać sposób zdobienia.
Każdy uczestnik zabiera ze sobą do domu wszystkie wykonane słodkości.
Podczas warsztatów zapewniamy:
- doskonałą zabawę,
- degustację przygotowywanego tortu
- fartuch dla każdego uczestnika,
- uszykowane stanowisko pracy z wszystkimi produktami,
- wodę mineralną, kawę i herbatę,
- materiały szkoleniowe,
- opakowania na wynos, dzięki którym podzielisz się swoimi potrawami z najbliższymi,
- pomoc w wykonywaniu ciast i cenne wskazówki,
- certyfikat ukończenia warsztatów.
Ilość miejsc ograniczona (max 8)
Czas Trwania 4-5h
Koszt: 300 zł
Zapisy:
Formularz kontaktowy:
[contact-form-7 404 "Nie znaleziono"]
Uczestnictwo w warsztatach jest równoznaczne z akceptacją regulaminu:
Lokalizacja
Pszenna 112a Banino