Podczas warsztatów poznacie jak ze zwykłych prostych produktów stworzyć pyszne, zdrowe, niskokaloryczne tort, które smakowo nie różnią się od tradycyjnych cukierniczych wyrobów.
Stworzymy torty ze zdobieniem.
Nauczymy się wypiekać bezglutenowy biszkopt bez dodatku cukru jak i bezglutenowy.
Każdy zabiera ze sobą stworzone dzieła do domu.
Wykonujemy 3 torty w wersjach:
bez cukru
bez gutenu
wegańskie bez laktozy
Przebieg Warsztatów:
Przedstawienie i prezentacja tortów jakie będziemy wykonywać podczas warsztatów.
Omówienie wykonania idealnego tortu
Omówienie zamienników cukru, zamienników mąk, produktów przeznaczonych dla alergików, osób z wykluczeniami
Przygotowanie biszkoptu bez cukru, bez glutenu, wegańskiego
Kremy idealne w różnych wersjach Fit i bez cukru.
Przygotowanie tortów w różnych wersjach.
Zdobienie tortów.
Zdjęcia wykonanych słodkości.
Wręczenie certyfikatów.
Podczas warsztatów zapewniamy:
doskonałą zabawę,
degustację przygotowywanego tortu,
fartuch dla każdego uczestnika,
uszykowane stanowisko pracy z wszystkimi produktami,
wodę mineralną, kawę i herbatę,
materiały szkoleniowe,
opakowania na wynos, dzięki którym podzielisz się swoimi potrawami z najbliższymi,
pomoc w wykonywaniu ciast i cenne wskazówki,
certyfikat ukończenia warsztatów.
Dodatkowo każda osoba otrzyma :
fartuszek wielokrotnego użytku
dyplom
skrypt z przepisami
teczkę i długopis
a to wszystko zabierze ze sobą do domu 🙂
Ilość miejsc ograniczona
Czas Trwania 4-5h
Koszt: 550 zł
Kup bilet
Prowadząca:
Anna Samsel
Założycielka firmy WypiekAna i Akademii WypiekAna.
“Z zawodu jestem inżynierem okrętownictwa- pieczenie od zawsze było moją pasją, które stało się również moją pracą.
Zapraszam Was do mojego słodkiego świata w którym chętnie dzielę się swoją wiedzą i doświadczeniem 🙂 “