- To wydarzenie minęło.
Maraton kwiatowy – kwiaty z kremu maslanego i zefiry, papieru jadalnego, czekolady i masy cukrowej
23 marca 09:00 - 24 marca 17:00
zł1600Maraton kwiatowy – kwiaty z kremu, papieru jadalnego, czekolady i masy cukrowej
Na szkoleniu poznacie kilka technik wykonywania kwiatów jadalnych stosowanych przy dekoracji tortów.
Zastosujemy 3 rodzaje różnych półfabrykatów , nauczycie się wykonywać się różne gatunki kwiatów.
Kwiaty szprycowane z kremu : róża , narcyz, kwiat jabłoni, hibiskus.
Kwiaty wykonywane szpachelką z masy czekoladowej: tulipan, irys.
Kwiaty formowane ręcznie z papieru jadalnego: piwonia, groszek pachnący.
materiały i narzędzia :
– krem maślany , – tylki, – papier jadalny formowany ręcznie, masa czekoladowa – formy i szpachelki.
– krem maślany , – tylki, – papier jadalny formowany ręcznie, masa czekoladowa – formy i szpachelki.
Wykonamy bukiet z muffin udekorowanych kwiatami maślanymi i czekoladowymi na stelażu oraz udekorujemy otynkowany biszkopt kwiatami z papieru jadalnego.
Bonus – bezpłatny dostęp do szkolenia on – line kwiaty z kremów spożywczych utrwalający wiedzę.
Organizator WypiekAna & Słodkie Królestwo Anna Jędrzejewska
Zapewniamy :
– wyposażone stanowisko pracy,
– narzędzia i materiały,
– skrypt zawierający : receptury
kawę , herbatę,
Każdy uczestnik szkolenia otrzyma certyfikat ukończenia oraz zabierze swoje prace do domu.
Organizator zastrzega sobie możliwość przedłużenia szkolenia w razie potrzeby do max. 1 godziny.
Każdy uczestnik szkolenia otrzyma certyfikat, darmowy dostęp do szkolenia on-line z kwiatów z kremów spożywczych warty 450 zł oraz dyplom ukończenia.
Zajęcia : godz.9 -17
Organizator WypiekAna & Słodkie Królestwo Anna Jędrzejewska
Zapewniamy :
– wyposażone stanowisko pracy,
– narzędzia i materiały,
– skrypt zawierający : receptury na :
Każdy uczestnik szkolenia otrzyma certyfikat ukończenia oraz zabierze swoje prace do domu.
Każdy uczestnik szkolenia otrzyma certyfikat, darmowy dostęp do szkolenia on-line z kwiatów z kremów spożywczych warty 45o zł oraz dyplom ukończenia.
Organizator zastrzega sobie możliwość przedłużenia szkolenia w razie potrzeby do max. 1 godziny.
Anna Jędrzejewska
Z wykształcenia jest architektem krajobrazu, z zamiłowania cukiernikiem. Miłość do natury przeniosła z poprzednio wykonywanego zawodu i ogrody tworzy teraz na tortach. Najbardziej odnajduje się w dekoracjach kwiatowych z kremu maślanego, szczególnie w typie koreańskim. Jest samoukiem. Prowadzi własną pracownię tortów – Słodkie Królestwo oraz szkołę dekorowania wypieków kremem maślanym . Prowadzi szkolenia w całej Polsce i za granicą.
link do fanpage : https://www.facebook.com/SlodkieKrolestwoDG
Ilość miejsc ograniczona
Koszt: 1600 zł
Zapisy:
akademia@wypiekana.pl
Uczestnictwo w warsztatach jest równoznaczne z akceptacją regulaminu: