Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

  • To wydarzenie minęło.

Maraton kwiatowy – kwiaty z kremu maslanego i zefiry, papieru jadalnego, czekolady i masy cukrowej 

23 marca 09:00 - 24 marca 17:00

zł1600

Maraton kwiatowy – kwiaty z kremu, papieru jadalnego, czekolady i masy cukrowej 

 

 

Na szkoleniu poznacie kilka technik wykonywania kwiatów jadalnych stosowanych przy dekoracji tortów.
Zastosujemy 3 rodzaje różnych półfabrykatów , nauczycie się wykonywać się różne gatunki kwiatów.
Kwiaty szprycowane z kremu : róża , narcyz, kwiat jabłoni, hibiskus.
Kwiaty wykonywane szpachelką z masy czekoladowej: tulipan, irys.
Kwiaty formowane ręcznie z papieru jadalnego: piwonia, groszek pachnący.
materiały i narzędzia :
– krem maślany , – tylki, – papier jadalny formowany ręcznie, masa czekoladowa – formy i szpachelki.
 
Wykonamy bukiet z muffin udekorowanych kwiatami maślanymi i czekoladowymi na stelażu oraz udekorujemy otynkowany biszkopt kwiatami z papieru jadalnego.
Bonus – bezpłatny dostęp do szkolenia on – line kwiaty z kremów spożywczych utrwalający wiedzę.

Organizator WypiekAna & Słodkie Królestwo Anna Jędrzejewska

Zapewniamy :

– wyposażone stanowisko pracy,
– narzędzia i materiały,
– skrypt zawierający : receptury
 kawę , herbatę,

Każdy uczestnik szkolenia otrzyma certyfikat ukończenia oraz zabierze swoje prace do domu.

Organizator zastrzega sobie możliwość przedłużenia szkolenia w razie potrzeby do max. 1 godziny.

 

Każdy uczestnik szkolenia otrzyma certyfikat, darmowy dostęp do szkolenia on-line z kwiatów z kremów spożywczych warty 450 zł oraz dyplom ukończenia. 

 
Zajęcia : godz.9 -17
 
Organizator WypiekAna & Słodkie Królestwo Anna Jędrzejewska
 
Zapewniamy :
 
– wyposażone stanowisko pracy,
– narzędzia i materiały,
– skrypt zawierający : receptury na :
 
Każdy uczestnik szkolenia otrzyma certyfikat ukończenia oraz zabierze swoje prace do domu.
 

Każdy uczestnik szkolenia otrzyma certyfikat, darmowy dostęp do szkolenia on-line z kwiatów z kremów spożywczych warty 45o zł oraz dyplom ukończenia. 

 
 
Organizator zastrzega sobie możliwość przedłużenia szkolenia w razie potrzeby do max. 1 godziny.
 
 
 

 

 

Anna Jędrzejewska

 

Z wykształcenia jest architektem krajobrazu, z zamiłowania cukiernikiem. Miłość do natury przeniosła z poprzednio wykonywanego zawodu i ogrody tworzy teraz na tortach. Najbardziej odnajduje się w dekoracjach kwiatowych z kremu maślanego, szczególnie w typie koreańskim. Jest samoukiem. Prowadzi własną pracownię tortów – Słodkie Królestwo oraz szkołę dekorowania wypieków kremem maślanym . Prowadzi szkolenia w całej Polsce i za granicą.

 

link do fanpage : https://www.facebook.com/SlodkieKrolestwoDG

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilość miejsc ograniczona 

Koszt: 1600 zł

Zapisy:

akademia@wypiekana.pl

tel. 608-419-930

wiadomość FB

Kliknij i Kup Bilet:

Uczestnictwo w warsztatach jest równoznaczne z akceptacją regulaminu:

Regulamin Akademia WypiekAna

 

Dodaj komentarz